Харківські парки і сквери упорядковують після зими
05 квітня 2018 14:32 Екологія
Харківські парки і сквери упорядковують після зими Міські парки та сквери Харкова приводять до ладу після зими - усувають наслідки негоди, прибирають сміття, виконують ремонтні роботи.

Про це сьогодні, 5 квітня, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міської ради повідомив директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач.

За його словами, на об'єктах зеленого господарства працюють аварійні бригади та будівельники. Також в місті пройдуть традиційні загальноміські суботники, буде прибрано сміття, пофарбовані лавочки, урни, елементи дитячих та спортивних майданчиків. Крім того, в парках і скверах заплановані ремонтні роботи.

«Безумовно, всі місця відпочинку і зелені зони будуть приведені до належного стану і реконструйовані. Ремонтні роботи торкнуться практично всіх парків і скверів міста Харкова», - зазначив Олексій Богач.

За його словами, вже в травні почнеться ремонт на Харківській набережній. Також цієї весни продовжиться реконструкція саду імені Шевченка, розпочнеться реконструкція Молодіжного парку, до 9 Травня буде реконструйована Алея Слави на Меморіальному комплексі.

Крім того, як зазначив директор департаменту, цієї весни в місті планують висадити близько 1,5 тис. дерев. Вже сьогодні нові саджанці з'являться на центральних вулицях - Сумській, Пушкінській, пр. Науки. А до 15 травня місто прикрасять не менше 20 барвистих квіткових композицій.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини