Харківські лучники стали чемпіонами України
03 липня 2014 17:13
Харківські лучники стали чемпіонами України Чемпіонат України зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів пройшов з 27 червня до 3 липня у Львові. У змаганнях взяли участь представники Львівської, Чернівецької, Донецької, Сумської, Черкаської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської областей та міста Києва.

Переможцем змагань серед чоловіків став харків'янин Віктор Рубан. Серед жінок перше місце посіла також харків'янка Тетяна Бережна, бронзову медаль завоювала харківська спортсменка Вікторія Коваль.

У командній першості серед чоловіків у складі Олександра Сердюка, Віктора Рубана і Антона Ладікова харків'яни стали бронзовими призерами. Харківська жіноча команда у складі Вікторії Коваль, Дар'ї Павличенко та Ніни Мильченко завоювала «срібло».

У змаганнях серед юніорів в особистій першості на третю сходинку п'єдесталу піднявся харківський спортсмен Марк Головко, який вперше виконав норматив майстра спорту України. У командній першості серед юніорів харків'яни у складі Максима Колісника, Марка Головка та Артема Мелехова завоювали «бронзу». У юніорок у змаганнях серед команд харків'янки Анастасія Волобуєва, Катерина Мазорчук та Марина Кириченко зайняли друге місце.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини