Харківська фабрика-кухня дитячого харчування планує випуск нової продукції
16 травня 2018 16:25 Медицина
Харківська фабрика-кухня дитячого харчування планує випуск нової продукції На Міській молочній фабриці-кухні дитячого харчування планують випускати м'ясні консерви і печиво.

Про це сьогодні, 16 травня, на засіданні постійної комісії з питань соціального захисту та охорони здоров'я Харківської міської ради повідомила заступник директора Департаменту охорони здоров'я Тетяна Бакалова.

За її словами, цю продукцію планують виготовляти у новому цеху підприємства на пр. Московському, 195, який відкрили торік.

Як і раніше працює цех на вул. Механізаторській, 13. Всього на сьогоднішній день на підприємстві випускають 27 найменувань дитячої продукції, у тому числі молоко, кефір, сметану, масло, йогурти, фруктові настої, киселі, компоти, фруктові та овочеві пюре, каші. 

Заступник директора департаменту зазначила, що за перший квартал 2018 року на міській фабриці-кухні було виготовлено понад 2 млн порцій, при цьому частину з них безкоштовно отримали діти пільгових категорій.

«Міська рада та Департамент охорони здоров'я приділяють достатньо уваги, щоб підприємство розвивалося технологічно і якісно. Від моменту постачання молока до надходження продукції безпосередньо до споживача проходить не більше ніж 15-18 годин. Терміни зберігання готової продукції - 24-48 годин. Вона виготовлена ​​з дотриманням усіх технологій і приготовлена ​​без консервантів. На підприємстві у кожному цеху працюють дві власні лабораторії, які забезпечують щоденний контроль якості», - повідомила Тетяна Бакалова.

Зазначимо, що готову продукцію фабрики-кухні дитячого харчування доставляють спеціалізованим транспортом на 105 роздавальних пунктів у Харкові та Харківській області.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини