Харків вкладає в житло для молоді більше всіх в Україні
12 липня 2018 15:34 Місто
Харків вкладає в житло для молоді більше всіх в Україні Міський голова отримав спеціальну нагороду за підтримку молодіжного кредитування.

12 липня Харківський міський голова Геннадій Кернес отримав спеціальну нагороду Державного фонду сприяння молодіжному житловому кредитуванню. Відзнаку вручив на зустрічі в Харкові голова правління фонду Сергій Комнатний.

«Харків - безумовний лідер в країні з фінансування житлових програм для молоді. Було б ідеальною ситуацією, щоб ви стали орієнтиром і стимулом для всіх міст і України в цілому», - зазначив він.

За словами Геннадія Кернеса, тільки в 2018 році 16 молодих сімей отримали кредити за рахунок коштів міського бюджету на придбання квартир, програма працюватиме і далі з урахуванням можливостей міського бюджету, що зросли. Всього з початку програми поліпшили житлові умови 145 молодих харківських сімей.

Нагадаємо, на молодіжний кредит мають право  сім'ї харків'ян, що потребують житла, у віці до 35 років включно. Кредит надається під 3% річних. Якщо в сім'ї одна дитина, вводиться нульова ставка, двоє дітей - кредит видається під 0% і 25% тіла кредиту погашає бюджет. Якщо в сім'ї троє і більше дітей, вона має право на безвідсоткову позику і половину вартості квартири оплачує місто.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини