Харків представлять на туристичній виставці в Польщі
03 липня 2014 10:31
Харків представлять на туристичній виставці в Польщі Харківська делегація планує взяти участь у міжнародній виставці «Тур Салон», яка відбудеться у місті Познань (Польща). Як повідомила начальник відділу розвитку туристичної інфраструктури та іміджевих проектів Департаменту міжнародного співробітництва Юлія Згурська, в делегаіцю увійдуть члени Туристичної ради при Харківському міському голові та представники бізнес-структур, що входять до турради.

За словами Юлії Згурської, через нинішню складну ситуацію в країні довелося відмовитися від участі в низці міжнародних заходів. Очікується, що в Познані приймаюча сторона, як місто-побратим, забезпечить делегації проживання, а організатори - виставкові площі.

Також Харків планується представити на міжнародній виставці «Регіон-тур» в чеському місті Брно, яка пройде в січні 2015 року.

Довідка. 25-та ювілейна виставка регіонів і туристичних проектів «Тур Салон» відбудеться 23-25 ​​жовтня на території Міжнародного Познанського ярмарку. Ця виставка - гарна можливість представити туристичний потенціал країни, регіону, а також можливість налагодити нові бізнес-контакти для подальшої співпраці. Торік у виставці взяли участь представники 39 країн світу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини