Капремонт ліфтів у Харкові збільшився в чотири рази
24 січня 2017 17:29 ЖКГ
Капремонт ліфтів у Харкові збільшився в чотири рази Кількість капітально відремонтованих ліфтів в Харкові збільшилась вчетверо: з 20 у 2015 році до 80 - в 2016-му.

Про це сьогодні, 24 січня, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

Він зазначив, також були значно збільшені обсяги капремонту систем гарячого і холодного водопостачання, центрального опалення. Всього на капремонт житлового фонду в 2016 році міська влада направила 142 млн грн.

Також збільшився обсяг поточного ремонту житлового фонду міста. Якщо в 2015 році на поточний ремонт було спрямовано 84 млн грн, то у 2016-му - 241 млн грн. Це дозволило відремонтувати в 10 разів більше під'їздів, ніж в позаминулому році (334 проти 30). Також було більше відремонтовано внутрішньобудинкових електричних мереж і віконних блоків, облаштовано пандусів.

«В цілому, плани і завдання на 2016 рік ми виконали. Цього року ми збільшуватимемо обсяги робіт з поточного та капітального ремонту житлових будинків. Плануємо замінити близько 60% контейнерів для ТПВ та закупити нову техніку для вивезення сміття. Також приділимо серйозну увагу старим будинкам», - зазначив Роман Нехорошков.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини