Ігор Терехов вручив премії Харківської міської ради
06 грудня 2016 12:41 Місто
Ігор Терехов вручив премії Харківської міської ради Прийом, присвячений Дню місцевого самоврядування, і з нагоди вручення премій Харківської міської ради пройшов сьогодні, 6 грудня, в мерії.

З професійним святом працівників мерії, районних адміністрацій, комунальних підприємств привітав перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов. Також він висловив подяку лауреатам премії.

«Сьогодні тут зібралися люди, які своєю щоденною працею заслужили ті високі нагороди, які вони отримають. Завдяки вам наше місто як єдиний цілісний організм розвивається і вдосконалюється. Всі разом ми працюємо на результат, для жителів Харкова. Упевнений, що попереду нас чекає і багато роботи, і ще більше досягнень», - зазначив Ігор Терехов.

Цього року премії міськради присудили в 10-ти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення», «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок», «Освіта і наука», «Охорона здоров'я та соціальний захист», «Розвиток фізичної культури і спорту», «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія», «Творчі досягнення», «Зміцнення міжнародних зв'язків», «Журналістика та засоби масової інформації», «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку».

Лауреатами премії цього року стали 37 осіб - працівники комунальних підприємств, лікарі, журналісти, соціальні працівники, спортсмени, волонтери, голови вуличних комітетів, двірники тощо.

Зі списком лауреатів можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, щорічна премія Харківської міської ради присуджується за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування. Премія була заснована міськрадою в 2009 році, і за цей час її лауреатами стали 218 осіб.

Також низку співробітників міськради, її виконавчих органів, представників громадських організацій, вуличних комітетів було нагороджено почесними грамотами Харківської міської ради, виконкому Харківської міськради та Подяками міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини