Ігор Терехов: Усунення наслідків негоди має бути оперативним
30 листопада 2021 12:34 Місто
Ігор Терехов: Усунення наслідків негоди має бути оперативним 35 дерев та понад 50 великих гілок впали у Харкові внаслідок стихії 29 листопада.

Про це сьогодні, 30 листопада, на робочій нараді у міській раді повідомив перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак.

За його словами, найбільша кількість дерев впала в Індустріальному, Немишлянському та Московських районах – по 8-10 у кожному.

«Станом на 10:00 до КП «Міськсвітло» та КСП «Зеленбуд» надійшло по 21 заявці, більша частина з яких виконана. Також у ліквідації наслідків стихії беруть участь співробітники ДСНС. Було 12 виїздів на прибирання дерев із проїжджої частини, контактних мереж та покрівель. Роботи організовані, зараз триває розпилювання та подальше прибирання», - зазначив Олександр Новак.

Своєю чергою Харківський міський голова Ігор Терехов наголосив, що усунення аварійних ситуацій має бути максимально оперативним. Крім того, він доручив комунальним службам до кінця тижня прибрати всі вулиці від опалого листя і підготуватися до прогнозованого снігопаду.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини