Ігор Терехов: Темпи реконструкції БТІ повинні бути прискорені
18 лютого 2019 14:51 Місто
Ігор Терехов: Темпи реконструкції БТІ повинні бути прискорені Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 18 лютого, проінспектував хід реконструкції будівлі БТІ на пл. Павлівській, 4.

Там планують відкрити перший в Україні «Будинок нерухомості». Ігор Терехов повідомив, що будівельно-монтажні роботи виконуються за графіком, а ось оздоблювальні та пов'язані з комунікаціями - з відставанням.

«На сьогодні темпи робіт мене не влаштовують. Тому ми будемо оперативно реагувати і більш конструктивно працювати з усіма підрядниками. Ми виділили з міського бюджету необхідні кошти на проведення будівельних робіт і працюємо над тим, щоб виділити ще й закінчити об'єкт у цьому році. Він дуже важливий для міста», - повідомив перший віце-мер.

Зазначимо, що «Будинок нерухомості» - унікальний проект, оскільки вперше в Україні в одній будівлі надаватимуть усі послуги, пов'язані з нерухомістю, у тому числі комерційною. У ньому працюватимуть фахівці КП «Бюро технічної інвентаризації» та представники профільних департаментів міської ради, зокрема, Департамента реєстрації. 

Нова установа функціонуватиме за такими ж принципами, як і центри надання адміністративних послуг. Основні вимоги - оперативність, доступність, прозорість і комфортне обслуговування.

Нагадаємо, що поки будинок БТІ реконструюють, бюро працює на 1-му поверсі Центрального універмагу (пл. Павловська, 1/3). Харківське БТІ - єдине в Україні, яке надає онлайн-послуги. Крім того, на підприємстві впроваджені сервіси мобільних платежів. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини