Ігор Терехов провів зустріч із політичним радником Посольства Канади
21 квітня 2016 14:01 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов провів зустріч із політичним радником Посольства Канади Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 21 квітня, провів зустріч із політичним радником Посольства Канади в Україні Анн Маттсон Гаусс.

Вони, зокрема, обговорили результати дослідження, яке провела соціологічна група «Rating group Ukraine» на замовлення уряду Канади. Анн Маттсон Гаусс зазначила, що, згідно з результатами опитування, харків'яни задоволені якістю послуг, які надаються їм у місті, і поцікавилася в Ігоря Терехова, як вдалося досягти таких високих результатів у масштабах країни.

«Я можу відповісти одним реченням: більше працювати. Ми працюємо на результат. Єдині в країні будуємо метро і ведемо переговори з провідними європейськими банками, щоб почати будівництво нових станцій у бік аеропорту. На початку наступного місяця ми плануємо підписати в Берліні договір щодо реконструкції Харківського зоопарку. Це буде наш проект, в якому допоможуть фахівці з Німеччини та нашого міста-побратима Цинциннаті. Крім того, ми постійно поліпшуємо роботу наших комунальних підприємств», - зазначив Ігор Терехов.

У свою чергу Анн Маттсон Гаусс повідомила, що вже 18 років не була в Харкові. «Це гарне, приємне і чисте місто. Ми побачили, що харків'яни дійсно ним пишаються», - підкреслила радник.

Нагадаємо, що дослідження на замовлення уряду Канади з 20 січня по 8 лютого 2016 року провела соціологічна група «Rating group Ukraine» за підтримки «International Republican Institute». Опитування проводилося в 22 обласних центрах України, а також у Маріуполі Донецької області та Сєвєродонецьку Луганської області. У ньому взяли участь 19 тис. респондентів у віці від 18 років. Згідно з опитуванням, харків'яни схвалюють роботу міського голови Геннадія Кернеса, а Харків лідирує в кількох категоріях - освітлення, прибирання сміття, теплопостачання; друге місце місто посіло у категорії розвитку транспортної інфраструктури.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини