Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю
16 червня 2011 17:22
Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Підписання угоди про встановлення партнерських зв'язків між харківським КП «Центр розвитку міжнародної співпраці» і Російською міжнародної академією туризму (місто Москва) відбулося 16 червня в рамках зустрічі міст-побратимів України і Росії.

Як зазначив ректор академії Ігор Зорін, ця угода - величезний крок до вдосконалення системи туризму в Харкові, особливо в рамках підготовки та проведення Євро-2012.
«Ми готові запропонувати десятки освітніх програм, які зможуть підняти туризм у Харкові на новий якісний рівень, - підкреслив ректор Ігор Зорін. - Волонтерська допомога в проведенні Євро-2012 - це прекрасно. Але професійна підготовка фахівців з туризму - це те, до чого повинна прагнути Україна, і зокрема Харків. Я впевнений: упровадження магістерських програм, які розробила наша академія, в освітній сфері туризму Харкова допоможуть вашому місту досягти успіху».
У свою чергу, директор КП «Центр розвитку міжнародної співпраці» Ірина Тимченко зазначила, що Харків готовий до співпраці і відкритий для нових горизонтів у сфері туристичної освіти.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю Харківський центр розвитку міжнародної співпраці та Російська академія туризму підписали договір про співпрацю

Друкувати
Останні новини