Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій
18 жовтня 2011 12:52
Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Дев'ять харківських спортсменів здобули іменні ліцензії з олімпійських видів спорту для виступу на літній Олімпіаді в Лондоні у 2012 році.

Як розповів сьогодні, 18 жовтня, на прес-конференції 
в.о. заступника Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту і підготовки до чемпіонату ЄВРО-2012 Олександр Попов, група спортсменів-харків'ян здобула ліцензії з таких олімпійських видів спорту: легка атлетика, стрільба з лука, бокс, стрибки у воду, плавання, вільна боротьба.
В.о. заступника Харківського міського голови уточнив, що станом на 12 жовтня дев'ять харківських спортсменів уже здобули ліцензію на право участі в іграх.
«У списки на підготовку до XXX літніх Олімпійських ігор у Лондоні, затверджені в НОК, включили 73 спортсменів - кандидатів у національну збірну України. З них 16 належать до елітної групи - це ті, які мають максимальні шанси увійти в національну збірну», - уточнив в.о. заступника Харківського міського голови Олександр Попов.
Відзначимо, що, починаючи з XXV Олімпіади і до сьогодні, харківські спортсмени завоювали 42 медалі різного гатунку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

    Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій Харків'яни здобули дев'ять олімпійських ліцензій
Друкувати
Останні новини