Харків'янам вручили премії міської ради
10 грудня 2013 13:15
Харків'янам вручили премії міської ради Премії Харківської міської ради за вагомий внесок у вирішення соціально-економічних питань і розвиток місцевого самоврядування вручили сьогодні, 10 грудня, низці харків'ян.

Церемонію нагородження провів секретар Харківської міської ради Олександр Новак. Він вручив премії сорока одному харків'янину в номінаціях «Розвиток самоорганізації населення», «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок», «Освіта і наука», «Охорона здоров'я та соціальний захист», «Зміцнення міжнародних зв'язків міста», «Нормативно-правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку», «Розвиток фізичної культури і спорту», «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія», «Творчі досягнення» і «Журналістика та ЗМІ».

«Для мене велика честь вручати одну з головних нагород Харківської міської ради. Ця премія заснована міськрадою за ініціативою Геннадія Кернеса в 2009 році. Вона охоплює всі сфери життєдіяльності міста, і в цьому залі знаходяться люди, які своїми успіхами і результатами дійсно її заслужили. Завдяки вашій самовідданій роботі наше місто динамічно розвивається: у нас прекрасні парки і сквери, проводиться благоустрій районів і житлових будинків. Хочу сказати вам слова подяки за ту роботу, яку ви робите. Ми об'єднані однією метою - зробити Харків європейським містом, і у нас є всі передумови для цього», - підкреслив секретар міської ради.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини