Гості «Food Fest Gastroman 2019» пройдуть квести та майстер-класи для всієї родини
22 травня 2019 12:24 Культура
Гості «Food Fest Gastroman 2019» пройдуть квести та майстер-класи для всієї родини На фестивалі вуличної їжі «Food Fest Gastroman 2019», який пройде з 30 травня по 2 червня на території пляжно-розважального комплексу «Акважур», запланована серія майстер-класів.

Як повідомили організатори, харків'яни зможуть не тільки скуштувати страви кухонь народів світу, які будуть представлені на фестивалі, а й побачити, як вони готуються.

Також в рамках фестивалю заплановані лазерні бої, квест від пейнтбольного комплексу, конкурси, настільні ігри, творчі майстер-класи від міжнародної студії малювання і громадської організації «Асоціації багатодітних сімей «АММА», а також майстер-клас з пісочної анімації, розпису та декорування свічок, пряників. Можна буде створити свої подарункові набори з виробами з кераміки і валяного вовни.

Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська, окрему програму підготували для дітей.

«Ми не забули про наших маленьких гостей, для яких протягом усього дня працюватиме дитяча зона, надувні гірки, батут і аквагрим. Кондитерська проведе кілька майстер-класів з виготовлення карамельних солодощів для маленьких ласунів», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Також на «Food Fest Gastroman 2019» працюватиме кінотеатр під відкритим небом та інтерактивний майданчик від Харківського державного університету харчування та торгівлі.

Початок заходу - о 10:00. Місце проведення: вул. Героїв Праці, 2-а.

Нагадаємо, що цього року тема фестивалю «Food Fest Gastroman 2019» - культурні та гастрономічні особливості різних країн. Захід пройде за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини