Голова товариства ветеранів-блокадників Марія Фетисова святкує 90-річчя
08 серпня 2016 10:29 Місто
Голова товариства ветеранів-блокадників Марія Фетисова святкує 90-річчя Жительці Холодногірського району, голові Харківського обласного товариства ветеранів «Жителі блокадного Ленінграда» Марії Фетисовій виповнилося 90 років.

Іменинницю зі знаменною датою від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса привітала заступник голови Адміністрації Холодногірського району Олена Гунбіна, яка побажала Марії Петрівні міцного здоров'я, благополуччя, бадьорості духу. При цьому заступник глави району зазначила, що такі люди, як Марія Фетисова, є яскравим прикладом чесної роботи на благо Вітчизни і гідним прикладом для молодого покоління.

Ветерану вручили почесну грамоту, подарунок і вітальну адресу від Харківського міського голови.

Довідка. Марія Петрівна Фетисова майже три роки жила в блокадному Ленінграді. Коли почалася війна, їй було 15 років. Після того як блокаду зняли, Марія Петрівна залишилася в Ленінграді, вчилася в технікумі, працювала і відновлювала рідне місто. Після війни вийшла заміж і переїхала до Харкова. Працювала диспетчером на заводі ім. Малишева і Південній залізниці. 24 роки тому Марія Фетісова стала ініціатором створення громадської організації колишніх блокадників, які живуть в Харкові, і очолює її до цього дня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини