Геннадій Кернес: Зміцнення економічних відносин між Харковом і Львовом буде продовжено
22 лютого 2011 15:13
Геннадій Кернес: Зміцнення економічних відносин між Харковом і Львовом буде продовжено Економічне співробітництво між Харківським і Львівським регіонами дуже важливе, і воно має всі перспективи для подальшого розвитку. Таку думку висловив Харківський міський голова Геннадій Кернес під час зустрічі з головою Львівської обласної державної адміністрації Михайлом Цимбалюком та Львівським міським головою Андрієм Садовим.

«300 млн. грн. з міського бюджету ми направили на Львівський автобусний завод для закупівлі пасажирського транспорту для мешканців і гостей нашого міста. І на тих транспортних засобах, які випускають львів'яни, будуть стояти харківські двигуни, - підкреслив у бесіді з керівниками Львова та Львівської області Харківський міський голова Геннадій Кернес. - Я впевнений, що наші взаємовигідні відносини будуть продовжені. Тим більше, що наші міста приймають ЄВРО-2012  і у нас дуже багато спільних інтересів у цьому напрямку».
На думку Харківського міського голови Геннадія Кернеса, у відносинах між Харковом і Львовом зберігається хороша тенденція розвитку, контакти між керівниками двох регіонів стають регулярними, а це означає, що практичне співробітництво і стратегічна взаємодія принесуть помітні результати.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини