Геннадій Кернес: Я пишаюся тим, що харків'яни так люблять своє місто
14 квітня 2017 12:52 Місто
Геннадій Кернес: Я пишаюся тим, що харків'яни так люблять своє місто Харківський міський голова Геннадій Кернес в ефірі телеканалу «NewsONE» прокоментував результати Третього всеукраїнського муніципального опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Згідно з опитуванням, 72% респондентів заявили, що вони однозначно або скоріше задоволені роботою міського голови Геннадія Кернеса. Цей результат - кращий серед міст України. На другому і третьому місцях за цим показником - Івано-Франківськ і Тернопіль.

«Це спільна заслуга всіх харків'ян. У міській раді ми працюємо всі разом, і не має значення, хто яку політичну силу представляє. Разом ми вирішуємо нагальні питання, тому у нас такий результат. Я пишаюся тим, що харків'яни так люблять своє місто», - зазначив мер Харкова.

Також Геннадій Кернес повідомив про плани міської влади реалізувати кілька масштабних проектів. Це, зокрема, відкриття центрів надання соціальних послуг «Прозорий офіс» у Київському та Шевченківському районах, реконструкція Харківського зоопарку за європейськими стандартами, плани з будівництва продовження третьої черги Харківського метрополітену і сміттєпереробного заводу.

Зазначимо, що соціологічна група «Рейтинг» провела опитування на замовлення Міжнародного республіканського інституту в 22 обласних центрах України. Всього було опитано 19,2 тис. респондентів. Опитування проводилося за підтримки уряду Канади.

Також, відповідно до опитування, роботою Харківської міської ради однозначно або скоріше задоволені 49% опитаних харків'ян. Це третій результат по Україні, на перших двох місцях - теж Івано-Франківськ та Тернопіль.

Нагадаємо, згідно з рейтингом, Харків посів друге місце в рейтингу обласних центрів України за якістю послуг, що надаються.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини