Геннадій Кернес вручив нагороди медпрацівникам Харкова
11 червня 2019 15:51 Місто
Геннадій Кернес вручив нагороди медпрацівникам Харкова Нагородження кращих медичних працівників Харкова з нагоди їх професійного свята - Дня медичного працівника України, відбулося сьогодні, 11 червня, у Палаці спорту.

У заході взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, а також співробітники медустанов Харкова: керівники та їхні заступники, лікарі різних спеціальностей, медсестри.

Геннадій Кернес привітав усіх присутніх з прийдешнім професійним святом.

«Прийміть мої щирі вітання з Днем медпрацівника, який відзначатиметься у неділю. Повірте, ми щиро захищаємо ваші інтереси і думаємо про систему охорони здоров'я і медичні установи міста. Міська влада розуміє, що таке медична реформа, що на сьогоднішній день у вас немає гідної заробітної плати та гідних умов роботи, але ми намагаємося робити все, що в наших силах, щоб ви відчули турботу про себе з боку місцевої влади. Я хочу побажати вам у переддень професійного свята, перш за все, здоров'я, посмішок, бажання жити, працювати і допомагати людям. Щоб в ваших родинах завжди був достаток і благополуччя. Щоб держава і люди по праву цінували вашу роботу і той результат, який вона приносить. Дякую вам за вашу працю!» - сказав Геннадій Кернес.

За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я найкращим працівникам медичних установ Геннадій Кернес вручив Почесні грамоти Харківської міської ради, виконавчого комітету та Подяки міського голови.

Також медикам вручили нагороди Харківської обласної ради. Зокрема, Сергій Чернов вручив почесну нагороду Харківської обласної ради «Слобожанська слава» заступнику директора департаменту - начальнику управління з організаційно-методичної роботи Департаменту охорони здоров'я Харківської міської ради Тетяні Бакалова.

Подарунком для медпрацівників став концерт українського виконавця Олега Винника.

Зі списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Довідка. День медичного працівника встановлений Указом Президента України №281/94 від 3 червня 1994 року. Відзначається щорічно у третю неділю червня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини