Геннадій Кернес вітає харківських автомобілістів
25 жовтня 2015 10:35 Місто
Геннадій Кернес вітає харківських автомобілістів Вітання Харківського міського голови Геннадія Кернеса з Днем автомобіліста і дорожникаУкраїни
Дорогі водії!

Від усієї душі вітаю вас з вашим святом!

Кожен день ви виїжджаєте на дороги рідного міста, щоб розбудити його і почати рух. Водії громадського транспорту, ви забезпечуєте комфортний проїзд тисячам пасажирів, доставляючи їх в усі райони міста. Водії вантажних авто, с самого світанку ви доставляєте різні товари в магазини, куди протягом дня прийдуть сотні людей. Ви тижнями можете пробути в дорозі, перевозячи продукцію своїх фабрик і заводів в усі куточки України. Без кожного з вас завмерла б життєдіяльність всієї країни! Водії, для яких це не професія, а спосіб життя, ви змушуєте Харків рухатися на ще більшій швидкості до намічених цілей!

Окремо хочу звернутися до працівників дорожнього господарства. Завдяки вам Харків стає комфортним і сучасним містом, реконструюються проспекти, за найсучаснішими технологіями ремонтуються трамвайні колії і  дороги.

Усім автомобілістам я бажаю міцного здоров'я, життєвої енергії і безпечних магістралей. Нехай вам завжди щастить, а на шляху зустрічаються тільки свідомі водії, для яких правила - не порожній звук. Щастя вам і благополуччя! Миру всім нам!

З повагою, Харківський міський голова Геннадій Кернес

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини