Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним Леоніда Ісаєва
09 січня 2019 09:47 Місто
Геннадій Кернес висловлює співчуття рідним Леоніда Ісаєва Харківський міський голова Геннадій Кернес, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють співчуття рідним і близьким Почесного громадянина міста Харкова Леоніда Олексійовича Ісаєва, який помер 9 січня на 82-му році життя.

«Прийміть наші щирі співчуття у зв'язку зі втратою, що вас спіткала. З життя пішла людина, чиє ім'я нерозривно пов'язане з історією Харкова, великий трудівник, який зробив неоціненний внесок у розвиток інфраструктури рідного міста.

Сьогодні разом з вами сумують тисячі людей - колеги і учні Леоніда Олексійовича, для яких він був прикладом і наставником. Пам'ять про нього буде жити у наших серцях», - сказано у співчутті.

Довідка. Леонід Олексійович Ісаєв народився 17 квітня 1937 року. Після закінчення технічного училища №1 працював слюсарем на Харківському турбінному заводі. Служив у лавах Радянської Армії на Чорноморському флоті, працював у паровозному депо «Жовтень» Південної залізниці поїзним кочегаром, помічником, а потім машиністом електровоза. У 1984-2002 рр. Леонід Ісаєв займав посаду начальника Харківського метрополітену. Зокрема, завдяки йому Харківський метрополітен посів провідне місце за всіма техніко-економічними показниками серед профільних підприємств близького і далекого зарубіжжя.

Неодноразово обирався депутатом місцевих рад: був депутатом Харківської обласної ради, головою постійної комісії, членом виконкому Харківської міської ради. З квітня 2002 року - народний депутат України IV скликання. З березня 2006 р - народний депутат України V скликання. Нагороджений Знаком «Почесний залізничник» (1986). Заслужений працівник транспорту України (1996). Почесний працівник транспорту України (2002). Нагороджений орденом «За заслуги» III ст. (1997).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини