Геннадій Кернес відкрив ще один дитячий садок у Немишлянському районі
24 листопада 2017 13:48 Освіта
Геннадій Кернес відкрив ще один дитячий садок у Немишлянському районі Відкриття дитячого садка №73 відбулося сьогодні, 24 листопада, на вул. Балканській, 17а.

У церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Геннадій Кернес, голова Адміністрації Немишлянського району Тетяна Топчій, депутати міськради, батьки та діти.

У новому дитячому садку почали роботу перші три групи, в яких займатимуться 85 дітей раннього та дошкільного віку. Всього дитсадок розрахований на 12 груп, які зможуть відвідувати 220 дітей. За рахунок коштів міста для ясел-садка були придбані м'які меблі, пральні машини, холодильники, жарильні шафи, плита, посуд, а також встановлені нові дитячі павільйони та упорядкована прилегла територія.

Як зазначив Геннадій Кернес, для того, щоб повернути цей дошкільний заклад місту і відновити його, знадобилося п'ять років.

«Сьогодні тут відкриваються тільки три групи для дітей, але це те, що ми встигли зробити на початку шляху. Обіцяємо, що в найближчі роки відкриємо всі 12 груп і дитсадок запрацює на повну потужність. Нехай батьки знають, що їхні діти постійно перебувають під пильною увагою вихователів. Я хочу побажати, щоб у цьому дошкільному закладі завжди панували привітність і дружба. Спасибі народному депутату Віталію Хомутинніку, який взяв у цьому процесі найактивнішу участь. Завдяки йому ми змогли пролобіювати і повернути в комунальну власність міста цей прекрасний дитячий садок», - зазначив Геннадій Кернес.

На завершення свята мер вручив колективу дошкільного закладу комп'ютер, телевізор і музичний центр, після чого всі гості оглянули нові групи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини