Геннадій Кернес відкрив новий спортивний центр для дітей
24 серпня 2017 18:49 Місто
Геннадій Кернес відкрив новий спортивний центр для дітей Центр для занять воркаутом і східними єдиноборствами «Торсіон» в Індустріальному районі - найбільший в Україні.

24 серпня, в День Незалежності України, Харківський міський голова Геннадій Кернес відкрив найбільший в країні спортивний комплекс для занять воркаутом і східними єдиноборствами «Торсіон». На 400 квадратних метрах розташовані зали з тренажерами і спеціальним обладнанням для тренувань на турніках, для гімнастики та інших занять. Центр на вулиці Електровозній, 15 - другий в Харкові з подібним профілем, він фінансується Харківською міською радою. Центр розрахований на 400-500 дітей і доступний усім бажаючим.

«Тorsion» в перекладі з французької - «крутіння», однойменний механізм в машинах скручується при наданні зусилля, як рука на турніку. Створенням міського клубу і тренерською роботою в ньому займається workout-збірна Харкова «BarStylers» на чолі з Іваном Криленком. У неї входять багаторазові чемпіони України і світові призери, тренери міжнародного класу.

«Життя показало, що це дуже популярний напрям в спорті серед дітей, і наступний великий центр ми готуємо до відкриття в районі Залютино. Є приміщення, проект, міська рада схвалить фінансування, і там буде клуб. Тут, у колишньому заводському районі, проблеми нам зрозумілі - потрібно робити дороги, як і всюди, ремонтувати житловий фонд, створювати місця відпочинку, здорового дозвілля. Я дякую харків'янам за терпіння та підтримку, ми всі однодумці, і якщо будемо підтримувати один одного, то крок за кроком наблизяться наші мрії про комфортне, цікаве життя тут, у Харкові», - сказав Геннадій Кернес журналістам під час огляду центру «Торсіон».

Спортклуб набирає дітей з 7 років. Для них підбирається індивідуальна програма загальнофізичної підготовки та ефективного розвитку. Тут також будуть проходити спеціалізовані заняття з воркауту на брусах, шведських стінках і рукоходах, а також групові та індивідуальні тренування зі східних єдиноборств.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини