Геннадій Кернес провів першу онлайн-конференцію з користувачами соцмереж
10 вересня 2013 15:57
Геннадій Кернес провів першу онлайн-конференцію з користувачами соцмереж Харківський міський голова Геннадій Кернес провів першу онлайн-конференцію з користувачами соціальних мереж.
 
Конференція була організована за ініціативи фан-групи «ВКонтакте». За словами модератора групи Вікторії Денищук та адміністратора Валерія Ярмака, які брали участь в онлайн-конференції, працювати з міським головою було легко.
 
«Спочатку я хвилювався і нервував. Але обстановка під час конфереції була вільною і невимушеною. Геннадій Кернес відповідав на запитання щиро, і з ним було приємно спілкуватися», - розповів Валерій Ярмак.
 
Під час спілкування з користувачами соціальних мереж Геннадій Кернес зазначив, що на сьогоднішній день в соцмережі Instagram у нього більше 15 тис. передплатників.
 
«Чому захопився цим? Я вважаю, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Я викладаю фото з ​​життя - кому цікаво, ті дивляться. Є різні коментарі. Є й подяки, і пропозиції, і побажання, є й суперечки між коментаторами, іноді я в них беру участь. Якщо завтра з'явиться нова соцмережа - будемо дивитися, наскільки це цікаво», - підкреслив міський голова.
 
Менш ніж за півтори години Геннадій Кернес відповів на 30 питань користувачів соцмереж «Фейсбук» і «Вконтакте». Питання, зокрема, стосувалися розв'язки на вул. Весніна, створення велодоріжок, будівництва скейт-майданчика, розвитку IT-сфери в Харкові, власних захоплень міського голови і його активності в соцмережах. За цей час сторінку онлайн-конференції відвідали більше 2 тис. користувачів.
 
Всього за два дні з моменту анонса і під час конференціі меру надіслали близько 450 питань. Повідомлення про комунальні проблеми та пропозиції, отримані під час конференції, будуть передані до профільних департаментів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини