Геннадій Кернес: Пропаганда проти мене в суді не має перспектив
08 лютого 2016 15:45 Місто
Геннадій Кернес: Пропаганда проти мене в суді не має перспектив На черговому засіданні Київського суду Полтави свідки не підтвердили звинувачень, висунутих Харківському міському голові та його охороні.

Співробітники харківської міліції і інші свідки, які виступили на розгляді справи 8 лютого, дали свідчення на користь мера.

Відповідаючи на питання прокурорів і адвокатів в суді, вони, як і під час слідства, заперечують причетність Геннадія Кернеса і його оточення до конфліктів в Харкові взимку 2014 року.

«Рік велося слідство, яке доводило не мою провину, а, наприклад, незаконність надання мені охорони. Перший же свідок нічого про це не знає. У залі постійно вигукують і ображають, але зауважень тим, хто це робить, не звучить. Але я веду себе коректно і закликаю до цього всіх учасників», - прокоментував журналістам хід засідання міський голова.

За його словами, тиск прокуратури на свідків - це продовження фальсифікацій, допущених під час слідства, а пропаганда проти нього не має підтримки серед харків'ян.

«Я вдячний людям за підтримку, всім, хто цікавиться і бажає мені здоров'я. Замах на мене не розслідується, я цього не бачу, і для мене дуже важлива увага людей, я б не впорався без них», - зазначив Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини