Геннадій Кернес прооперований (додано відео з коментарями)
28 квітня 2014 14:29
Геннадій Кернес прооперований (додано відео з коментарями) Харківський міський голова Геннадій Кернес прооперований після поранення і перебуває у важкому стані в Харківський лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім.О. І. Мещанінова.
Операція тривала близько двох годин, поранення медики кваліфікують як важке, уражені внутрішні органи. За словами хірурга Валерія Бойка, який проводив операцію, загроза життю зберігатиметься кілька днів. На даний момент мер поки не вийшов з наркозу, продовжує перебувати в операційній в несвідомому стані.

«Операція пройшла успішно. Далі ми сподіваємося на Бога і бажаємо Геннадію Кернесу сил», - підкреслив Бойко.

Друг Геннадій Кернеса Михайло Добкін, який також знаходиться в лікарні невідкладної допомоги, зазначив, що в результаті перших слідчих дій правоохоронці виявили гільзу. На місці злочину (Бєлгородське шосе) зараз йдуть слідчі дії. «У мене немає версій. Але якби я знав, хто це зробив, я б не стояв зараз тут, а тримав руки на горлі цієї людини», - підкреслив Михайло Добкін.

Нагадаємо, Харківський міський голова був поранений сьогодні, близько полудня, під час пробіжки на Білгородському шосе. Він був доставлений до лікарні у несвідомому стані.


Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини