Геннадій Кернес привітав Олександра Гвоздика з черговою перемогою
24 липня 2016 11:13 Місто
Геннадій Кернес привітав Олександра Гвоздика з черговою перемогою Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав харківського боксера Олександра Гвоздика з 11-ою перемогою на професійному рингу.

«Від себе особисто та виконавчого комітету Харківської міської ради вітаю Вас з перемогою! Цілеспрямованість, відмінна спортивна підготовка, сила духу і воля до перемоги допомогли Вам не тільки виграти такий складний бій, але і довести, що харківські спортсмени - одні з кращих у світі. Упевнений, попереду Вас чекають яскраві перемоги і престижні нагороди. Нехай підтримка близьких допомагає підкорювати нові вершини! Вами пишається весь Харків», - підкреслив міський голова.

Зазначимо, бій, який відбувся в ніч з 23 на 24 липня на знаменитій арені «MGM Grand» в Лас-Вегасі (США) за титул чемпіона Північної Америки за версією NABF в напівважкій вазі (до 79,4 кг) між 29-річним українцем Олександром Гвоздиком та 30-річним американським боксером Томмі Карпенсі, став для харківського спортсмена 11-м боєм на професійному рингу. Для нього цей бій - перший захист титулу чемпіона Північної Америки. Пояс чемпіона Олександр завоював на цій же арені в квітні, тоді Олександр Гвоздик у 2-му раунді поєдинку нокаутував французького боксера.

Нагадаємо, також Олександр Гвоздик є бронзовим призером Олімпіади-2012 у Лондоні.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини