Геннадій Кернес привітав дітей із закінченням навчання в школах на ХТЗ
25 травня 2018 14:51 Місто
Геннадій Кернес привітав дітей із закінченням навчання в школах на ХТЗ Всього в 2018 році в Харкові - майже 17 тисяч випускників.

25 травня в усіх школах Харкова пройшли свята останнього дзвоника. Харківський міський голова Геннадій Кернес зустрівся з учнями, батьками та вчителями в спеціалізованих школах №80 та 119 Індустріального району.

«Щиро вітаю вас із закінченням навчального року. Останній дзвоник відправить його в історію, але залишаться нові знання, досвід, хороший час, проведений разом», - сказав він, виступаючи на лінійці.
Спілкуючись з батьками, Геннадій Кернес повідомив, що в більшості шкіл найближчим часом відкриються літні табори. Також на канікулах стартують заплановані роботи з оновлення стадіонів і ремонту будівель. Він зробив акцент на забезпеченні безпеки: продовжиться установка відеоспостереження та пожежних сигналізацій, у всіх школах з 1 вересня буде фізична охорона.

«Складні і важливі дні у випускників, йде ЗНО, і попереду - вступ. Діти, від душі тримаю кулаки за кожного з вас, і весь Харків тримає! Постарайтеся викластися по повній і зробити все, щоб справдилися ваші мрії. А батьки, сім'я будуть завжди поруч, розділять радість і підтримають, якщо потрібно допомогти. Хочу, щоб ви знали: Харків - ваш будинок, і як би не склалася нове, доросле життя, він завжди тут - безпечне, веселе, ваше рідне місто. Бажаю вам здоров'я, удачі, здійснення всіх найзаповітніших мрій і мирного неба над головою», - сказав Геннадій Кернес.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини