Геннадій Кернес нагородив жінок до 8 Березня
06 березня 2018 14:58 Місто
Геннадій Кернес нагородив жінок до 8 Березня Харківський міський голова Геннадій Кернес 6 березня зустрівся з представницями харківського самоврядування, медицини, освіти, правоохоронних органів і культурної сфери для привітання з наступаючим Міжнародним днем жінок.

«Щиро вітаю вас з наступаючою весною. Поки вона тільки на календарі, але впевнений, що зовсім скоро в Харків прийдуть тепло, оновлення і нове дихання життя. Напередодні свята 8 Березня від імені всіх чоловіків кажу спасибі кожній з вас за підтримку, доброту, за ніжність. Ви рятуєте нас, даєте відчуття надійного тилу, натхнення і сили рухатися вперед.

Головне побажання сьогодні для всіх нас - гарне, мирне майбутнє для Харкова, для всієї країни. Нехай будуть здорові всі в ваших родинах, вдома будуть спокій і гармонія. Вірте в себе, у своїх чоловіків. Ми, нашою харківською родиною, переживемо всі труднощі, якщо будемо разом», - сказав міський голова на початку святкової зустрічі.

Геннадій Кернес вручив запрошеним Почесні грамоти міської ради і виконавчого комітету, а також Подяки Харківського міського голови.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини