Геннадій Кернес: Місто стоїть на сторожі законних інтересів медпрацівників
14 червня 2018 16:45 Медицина
Геннадій Кернес: Місто стоїть на сторожі законних інтересів медпрацівників Нагородження кращих медичних працівників Харкова з нагоди їхнього професійного свята - Дня медичного працівника України, відбулося сьогодні, 14 червня, у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

У заході взяли участь головні лікарі харківських лікарень, їхні заступники, медсестри, наукові співробітники медичних установ та лікарів різних профілів.

Всіх присутніх з професійним святом привітав Харківський міський голова Геннадій Кернес.

«Ви як професіонали робите все для здоров'я людей. Ви вмієте вселити в нас віру. Я хочу, щоб ви знали, місто зробить все для того, щоб ми з честю і, головне, з розумінням вийшли з реформи, яка зараз проводиться в нашій країні в сфері охорони здоров'я. І я як міський голова вам кажу - ми стоїмо на захисті ваших законних інтересів в цьому питанні. І всі ви продовжуватимете працювати у медичній сфері міста. Спасибі вам за працю! Зі святом, дорогі медики, щастя, здоров'я і Божої благодаті!» - сказав Геннадій Кернес.

За багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток сфери охорони здоров'я найкращим працівникам медичних установ міський голова вручив Почесні грамоти Харківської міської ради та виконавчого комітету, а також Подяки міського голови.

З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.

В якості подарунка перед медпрацівниками виступила народна артистка України Наталія Могилевська.

Довідка. День медичного працівника встановлений Указом Президента України №281/94 від 3 червня 1994 року. Відзначається щорічно у третю неділю червня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини