Геннадій Кернес: Ми хочемо знати правду про те, як лікують харківських студентів
07 квітня 2016 19:49 Місто
Геннадій Кернес: Ми хочемо знати правду про те, як лікують харківських студентів Учні вищих навчальних закладів Харкова оцінять якість роботи міської студентської лікарні.

За підсумками особистого прийому в Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця Геннадій Кернес доручив провести анкетування серед пацієнтів Харківської міської студентської лікарні. За словами мера, вузівська молодь не знає про можливості медустанови або отримує недостатню консультативну та медичну допомогу.

«Ми виберемо форму, попросимо студентів заповнити тести і проаналізуємо отриману інформацію, - сказав Геннадій Кернес. - Міська рада щороку виділяє мільйони гривень на утримання студентської лікарні, але я отримав вже не одне свідчення, що молодих людей після прийому у лікаря відправляють без діагнозу, відписуються, і мене це не влаштовує. У Харкові сотні тисяч студентів, в тому числі іногородніх, які залишилися без батьківської уваги. Потрібно повернути керівництво лікарні до реальності, і опитування це допоможе».

Нагадаємо, рішенням сесій Харківських міської та обласної рад обласна студентська лікарня була передана з державної власності в комунальну й перейменована в Харківську міську студентську лікарню.

Медустанова підпорядковується безпосередньо Департаменту охорони здоров'я міської ради й фінансується з міського бюджету.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини