Геннадій Кернес доручив прискорити будівництво Регіонального центру адмінпослуг
12 травня 2017 16:07 Інфраструктура
Геннадій Кернес доручив прискорити будівництво Регіонального центру адмінпослуг Харківський міський голова Геннадій Кернес доручив відкрити Регіональний центр надання адміністративних послуг у максимально стислі терміни.

Про це сьогодні, 12 травня, повідомив перший заступник міського голови Ігор Терехов під час ознайомлення з ходом реконструкції майбутнього центру. На пр. Тракторобудівників, 144, де йдуть будівельно-монтажні та оздоблювальні роботи, уже проведені комунікації, і фахівці займаються системами кондиціонування й опалення.

Ігор Терехов зазначив, що регіональний центр - унікальний для України проект. Колишній Будинок побуту перетвориться на будівлю, організовану за принципом відкритого простору. На площі в 6 тис. кв. м працюватимуть найзатребуваніші служби, а жителі міста і області зможуть в одному місці отримати понад 400 послуг соціального, адміністративного характеру і послуги міграційної служби. Серед нових - видача водійських прав і послуги органів ЗАЦСу.

«Ми бачимо, як популярні центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс», які нещодавно відкрилися в Шевченківському і Київському районах. Послуги, які там надають, затребувані, тому міський голова поставив завдання відкрити регіональний центр у максимально стислі терміни і зробити його комфортним для людей», - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що в регіональному центрі працюватимуть інформаційно-консультативні «вікна» для іноземців і «молодіжне вікно», де молоді люди зможуть дізнатися про житлові програми, отримати консультації в сфері працевлаштування та охорони здоров'я. Регіональний центр буде повністю доступний для людей з обмеженими можливостями. Час прийому заявника становитиме не більше 15 хвилин. Перед будівлею побудують парковку на 200 місць. З відкриттям центру покращиться й інфраструктура: будуть відремонтовані найближчі внутрішньоквартальні дороги, до регіонального центру курсуватиме автобус. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини