Франко Фальчінеллі подякував Геннадію Кернесу за підготовку Харкова до чемпіонату Європи
16 червня 2017 17:31 Місто
Франко Фальчінеллі подякував Геннадію Кернесу за підготовку Харкова до чемпіонату Європи Президент Європейської конфедерації боксу (EUBC) Франко Фальчінеллі особисто подякував Харківському міському голові Геннадію Кернесу за відмінну підготовку Харкова до Чемпіонату Європи з боксу 2017 року.

Під час сьогоднішньої зустрічі, в якій також взяли участь президент Федерації боксу України Володимир Продивус, перший віце-президент ФБУ Дмитро Шенцев і виконавчий директор ФБУ Донатас Піскун, сторони високо оцінили зусилля міської влади і боксерських організацій, які брали участь в підготовці до проведення чемпіонату.

Як зазначив Володимир Продивус, Харків перетворюється на ще одну столицю боксу України, оскільки вже не раз довів, що може проводити великі змагання на гідному рівні. Так, торік у Харкові пройшла матчева зустріч «Українських отаманів» у Всесвітній серії боксу, а також чемпіонат України серед чоловіків, що дало харків'янам значний досвід у підготовці великих міжнародних боксерських змагань.

На знак вдячності за сприяння і підтримку в організації чемпіонату Європи Франко Фальчінеллі запросив Геннадія Кернеса взяти участь у засіданні виконкому EUBC, яке пройде в Харкові 22 червня за участю президента Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA), доктора Чінг-Куо Ву.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини