Форум «Харків - спортивна столиця» пройде у грудні
28 листопада 2016 16:12 Спорт
Форум «Харків - спортивна столиця» пройде у грудні ІV спортивний форум «Харків - спортивна столиця» відбудеться 16 грудня на ОСК «Металіст».

На заході розглянуть ключові питання в сфері спортивного життя міста, підіб'ють підсумки за 2016 рік, обговорять досягнення, визначать завдання і пріоритети на 2017 рік. Спікерами спортивного форуму стануть топ-менеджери в сфері спорту, спортивні функціонери, бізнесмени і меценати.

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради запрошує спортивну громадськість регіону взяти участь у щорічному спортивному форумі «Харків - спортивна столиця» для подальшої співпраці в питаннях розвитку і зміцнення іміджу Харкова як спортивної столиці і спільної реалізації спортивних іміджевих заходів.

Місце проведення форуму - прибудова функціонального блоку до західної трибуни ОСК «Металіст» (вул. Плеханівська, 65).

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 760-77-45, 760-75-36 або електронною поштою: [email protected].

Довідка. Спортивний форум «Харків - спортивна столиця» - щорічний захід, спрямований на розгляд ключових питань у сфері спортивного життя міста, налагодження взаємовигідних зв'язків, пошук партнерів і можливостей для проведення в місті Харкові якісно організованих спортивних заходів.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини