Факультативний курс для старшокласників «Ми - господарі Євро-2012» пройде в харківських школах
25 січня 2011 11:05
Факультативний курс для старшокласників «Ми - господарі Євро-2012» пройде в харківських школах З 2 семестру поточного навчального року для учнів 10-11 класів харківських шкіл пройде факультативний курс уроків «Ми - господарі Євро-2012». Про це повідомили в Департаменті освіти Харківської міської ради.

За інформацією департаменту, тривалість курсу - 9 годин. У програмі буде 7 тем. По 1 годині відведено темам «Історія проведення чемпіонатів Європи», «Виступи українських футболістів у складі збірної СРСР (СНД) у фінальних етапах чемпіонату Європи», «Виступи збірної України у відбіркових та фінальних етапах чемпіонатів Європи та світу», «Україна і Польща - господарі Євро-2012 » і «Футбольні вболівальники», по 2 години - темам «Історія розвитку футболу. Футбольні традиції мого краю» та «Презентація свого краю».

Як зазначили в департаменті, однією з цілей факультативного курсу є систематизація знань учнів про транспортну інфраструктуру міста, про культурні, розважальні, історичні, торговельні об'єкти свого регіону. Особлива увага приділяється придбанню школярами умінь і навичок презентації свого краю перед уболівальниками з європейських країн.

Починається курс першим презентаційним відкритим уроком «Ми - господарі Євро-2012» у кіноконцертному залі «Україна»за 500 днів до проведення Турніру - 25 січня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини