Євген Водовозов: Проблем із виплатою зарплати в Салтівському депо немає
20 травня 2016 17:08 Суспільство
Євген Водовозов: Проблем із виплатою зарплати в Салтівському депо немає У Салтівському трамвайному депо немає жодних проблем із виплатою заробітної плати.

Про це сьогодні, 20 травня, заявив заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

«Ми побачили в інтернеті публікацію депутатів від партії «Самопоміч» у Харківській міськраді, що у них був якийсь прийом, на який хтось прийшов і розповів, що в Салтівському депо нібито не платять зарплату, мотивуючи це тим, що робітники нібито погано працюють і т.п. Не реагувати на такі публікації просто не можна. Нас обурило те, що ми давно вже забули про те, що зарплата може бути не виплачена, і намагаємося це питання контролювати. Дуже дивує позиція політичної сили, яка видала цю інформацію. Начебто вони граються з нами, але так не буде. Треба не словами, а справами щось доводити, і ми це робимо», - зазначив Євген Водовозов.

Директор Салтівського трамвайного депо Владислав Приймак підтвердив, що ситуація на підприємстві стабільна.

«Зарплата виплачується регулярно, заборгованостей немає. Перевірки, які проводили інспекція з праці, управління соцзахисту, це підтверджують. Може, і є хтось незадоволений, хто хоче зарплату більше, але це вже інше питання», - повідомив Владислав Приймак.

Зазначимо, що в Салтівському депо працює 550 осіб і обслуговується 140 трамваїв.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини