До міської ради надійшло близько 43 тисяч письмових звернень громадян
16 жовтня 2018 17:53 Місто
До міської ради надійшло близько 43 тисяч письмових звернень громадян 42 тис. 739 письмових звернень громадян надійшло до виконавчого комітету Харківської міської ради за дев'ять місяців 2018 року.

Це на 4 тис. 996 звернень більше, ніж за 9 місяців 2017 року. Про це повідомляється в інформації про кількість і характер звернень громадян та юридичних осіб, що надійшли до Харківської міської ради.

У письмових зверненнях громадян було викладено 52 тис. 217 питань. Із загальної кількості письмових звернень, у 38 тис. 473 були викладені питання, що вимагають прийняття конкретних заходів (ремонт будинків, дахів, доріг, благоустрій територій, надання матеріальної допомоги, придбання ліків, лікування тощо).

Матеріальну допомогу за письмовими зверненнями отримали 7 тис. 207 харків'ян на суму понад 27,9 млн грн. Також було вирішено 1,6 тис. питань, з якими громадяни звернулися до громадських приймалень міського голови.

Крім того, від громадян надійшло 7 тис. 855 електронних звернень, з них 341 звернення надійшло за допомогою інтерактивної карти, 501 звернення було зареєстровано як електронна петиція, але не набрали необхідну кількість голосів на їх підтримку. Харківський міський голова за дев'ять місяців цього року розглянув чотири електронні петиції, які набрали необхідну кількість підписів. Відповіді на них були опубліковані на сайті Харківської міської ради.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини