Для ветеранів і школярів провели кіноурок до Дня Перемоги
04 травня 2018 11:12 Суспільство
Для ветеранів і школярів провели кіноурок до Дня Перемоги Традиційний кіноурок пам'яті «Вклонімося великим тим рокам», присвячений 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, пройшов 3 травня в кінотеатрі ім. О. Довженка у Шевченківському районі.

У заході взяли участь ветерани Другої світової війни, школярі, педагоги, керівники закладів освіти, а також керівники Адміністрації Шевченківського району. Всього на кіноурок були запрошені 160 школярів і 60 ветеранів Другої світової війни.

Голова райадміністрації Володимир Котковський привітав усіх присутніх з наступаючим Днем Перемоги і вручив ветеранам Почесні грамоти Адміністрації Шевченківського району. Також ветеранам вручили Почесні грамоти народного депутата України Валерія Писаренка.

Для всіх присутніх учасники хору «Співаночки» (ХЗОШ №150) та хореографічного колективу «Вікторія» (ЦДЮТ №1) представили музичну композицію «Мир у дитячих руках».

Ветерани разом зі школярами подивилися художній фільм про Другу світову війну «В бій ідуть одні «старики».

Зазначимо, що кіноурок пам'яті проводиться у Шевченківському районі з ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса вже одинадцятий рік.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини