Для школярів Основ'янського району пройшли екскурсії на аеродромі «Коротич»
18 червня 2018 11:49 Освіта
Для школярів Основ'янського району пройшли екскурсії на аеродромі «Коротич» Близько 500 школярів Основ'янського району у період шкільних канікул відвідали аеродром «Коротич» Харківського аероклубу ім. В.С. Гризодубової.

Екскурсії для вихованців пришкільних таборів району проходили з 4 по 14 червня. Під час відвідування аеродрому дітям демонстрували сучасні літаки малої авіації, а також зразки військової техніки, які знаходяться на майданчику музею аероклубу. Крім того, школярі пройшли адаптовані практичні заняття на майданчику з підготовки парашутистів.

Всього за час роботи пришкільних таборів аеродром «Коротич» відвідали близько 500 дітей.

Зазначимо, що екскурсії для учнів шкіл району проводяться вже третій рік за ініціативою керівництва Адміністрації Основ'янського району.

Нагадаємо, у Харкові в пришкільних таборах з 29 травня по 15 червня відпочило понад 35 тис. дітей. Під час роботи таборів для щколярів проводили пізнавальні екскурсії на підприємства, у різні установи культури, парки.

Довідка. Аеродром «Коротич» - спортивний аеродром, розташований в Харківській області в районі селища Новий Коротич. Аеродром призначений для розміщення і виконання польотів авіації загального призначення, запуску і випробування авіамоделей, а також виконання парашутних стрибків.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини