Для харківських дітей організували безкоштовне відвідування театру ляльок
04 червня 2018 17:23 Суспільство
Для харківських дітей організували безкоштовне відвідування театру ляльок Діти пільгових категорій 1 червня, в День захисту дітей, безкоштовно відвідали Харківський державний академічний театр ляльок ім. Афанасьєва.

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, подивилися виставу «Кресало», поставлену за казкою Г. Х. Андерсена. Всього театр відвідали близько 100 дітей.

Крім того, свято з нагоди Дня захисту дітей пройшло 1 червня у КП «Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей міста Харкова». Так, для гостей закладу вихованці разом з педагогами підготували святковий концерт. У свою чергу дорослі влаштували для дітей свято за участю аніматорів і клоунів. Для вихованців центру організували веселі конкурси та шоу мильних бульбашок. У заході взяли участь 35 дітей, які виховуються в дитячій установі.

Також 1 червня більше 600 дітей пільгових категорій безкоштовно подивилися водне шоу в Харківському дельфінарії «Немо», де познайомилися з морськими котиками, левами, дельфінами, а також дізналися багато пізнавальних фактів про морських ссавців.

Святкові заходи для дітей пройшли під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

Довідка. 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей як нагадування про те, що немає нічого більш важливого і цінного, ніж діти і дитинство, про те, що дорослі несуть відповідальність за дотримання і захист прав дитини на виховання, освіту і захист.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини