Дитяча школа плавання Яни Клочкової отримала статус школи олімпійського резерву
16 жовтня 2014 18:16
Дитяча школа плавання Яни Клочкової отримала статус школи олімпійського резерву Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа водних видів спорту Яни Клочкової отримала статус школи олімпійського резерву. Про це сьогодні, 16 жовтня, на засіданні постійної комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Костянтин Курашов. 

За його словами, почесний статус харківської спортшколі привласнений Міністерством молоді та спорту, і тепер вона називатиметься «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової». 

Довідка. Спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву з водних видів спорту Яни Клочкової заснована в 1977 році (колишній плавальний басейн «Піонер», вул. Динамівська, 5а). Сьогодні в спортивній школі працюють відділення плавання, водного поло, стрибків у воду, оздоровчі групи для населення. Спортивна споруда школи має басейн на 25 м, обладнаний 10-метрової вишкою для стрибків у воду, два малих басейни, розрахованих на навчання дітей з однорічного віку, спортивні зали для занять загальною фізичною підготовкою. В установі навчаються понад 800 спортсменів. Вихованці школи займають призові місця на всеукраїнських змаганнях з плавання.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини