День захисту дітей в «Feldman Ecopark» святкуватимуть три дні
29 травня 2015 16:39 Суспільство
День захисту дітей в «Feldman Ecopark» святкуватимуть три дні Святкування Дня захисту дітей в екологічному парку «Feldman Ecopark» пройде з 30 травня по 1 червня.

30 травня в екопарку пройде Фестиваль доброти. Програма фестивалю включає проведення безлічі майстер-класів (орігамі, виготовлення ляльок-мотанок, плетіння браслетів з гумок), конкурсів та вікторин. Маленьких і дорослих відвідувачів чекають виступи творчих колективів, зоотеатра і артистів кінного комплексу. Також буде проведена фотосесія «Усмішка Доброти».

У свято Трійці, 31 травня, гості зможуть зануритися в атмосферу народних гулянь. Всі бажаючі навчаться плести вінки з гілок берези і лугових трав, дізнаються історію і традиції свята і візьмуть участь в конкурсах та майстер-класах.

1 червня гостей чекатиме не тільки розважальна, а й пізнавальна програма. Вперше в Україні в «Feldman Ecopark» пройде акція «Подаруй життя метелику!». Діти і дорослі зможуть дізнатися цікаві факти про червонокнижних комах, а також власноруч виростити метелика. Також в цей день відбудеться випускання білок, що вже стало для екопарку традиційним. 


Всі вихідні на гостей в екопарку чекатимуть вечірня святкова програма, пісочна анімація, фаєр-шоу та інші сюрпризи.

Екопарк працюватиме з 10:00 до 21:00.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини