Біля оперного театру з'являться лебеді з квітів
11 липня 2018 10:48 ЖКГ
Біля оперного театру з'являться лебеді з квітів Квіткову композицію «Лебедина вірність» створюють біля Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка.

Раніше площу перед театром прикрашали віоли, які посадили ще навесні. Як повідомила начальник виробничої дільниці СКП «Харківзеленбуд» Юлія Захарченко, термін її цвітіння завершився, тому було прийнято рішення оновити клумби.

Всього, за її словами, біля театру опери і балету - шість квітників. На чотирьох невеличких озеленювачі висаджують різнокольорові петунії, а на двох великих - створюють квіткову композицію у вигляді двох закоханих лебедів, які пливуть назустріч один одному. Композиція складатиметься з 24 тис. рослин, декоративних білих каменів і різнобарвної тріски. Завершити роботи планують через два дні.

Крім того, одночасно озеленювачі оновлюють клумби біля фонтану «Дзеркальний струмінь».

Нагадаємо, що цього року центральні вулиці Харкова прикрасили інсталяції з квітів. Так, у сквері Поезії, біля пам'ятника Миколі Гоголю, створили чорнильницю з пером, біля фонтану «Дзеркальний струмінь» - дівчину з кошиком, на спуску Халтуріна - метеликів з різнокольорових петуній, біля Центрального палацу одруження - букет і плаття нареченої, біля виходу зі ст. м. «Університет» - композицію з бджілкою, яка збирає нектар над квітником, у саду Шевченка - герб Харкова та ін.  

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини