Американська делегація обговорила з підприємцями правила ведення бізнесу в Харкові
05 травня 2017 12:18 Економіка
Американська делегація обговорила з підприємцями правила ведення бізнесу в Харкові Представники американської компанії GSS сьогодні, 5 травня, провели зустріч з першим заступником міського голови Ігорем Тереховим і харківськими підприємцями.

Зустріч пройшла в Харківській міській раді.

Як зазначив Ігор Терехов, ця зустріч має велике значення, оскільки Харків - один з міст України, що найбільш динамічно розвивається, й за версією журналу «Financial Times» став кращим містом зі створення умов для ведення бізнесу.

«Але ми не зупиняємося. Ми готові робити все можливе і в подальшому, щоб залучати інвестиції, допомогти розвиватися бізнес, полегшити роботу підприємцям. Ми готові до діалогу і хочемо знати все, що відбувається в сфері підприємництва й з якими труднощами стикаються у  цій сфері», - зазначив Ігор Терехов.

Про те, що відбувається в сфері підприємництва міста, розповіла директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська. У своїй презентації вона ознайомила з показниками у цьому напрямі по місту, досягненнями й проблемами в цій сфері. Вона розповіла про те, як місто допомагає підприємцям і які нові послуги введені містом для полегшення реєстрації бізнесу.

Керівник компанії GSS Джон Хувейн високо оцінив допомогу міста для ведення бізнесу, відзначив модернізацію центрів надання адміністративних послуг, які працюють з підприємцями, і запропонував міській владі розробити анкету, щоб при реєстрації підприємець повідомляв про те, який тип діяльності передбачає його бізнес. За словами американського фахівця, ця анкета дасть можливість місту знати, в якому виді діяльності зацікавлені харківські підприємці.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини