Підтримати Україну фінансово можна через державний вебпортал
05 липня 2022 19:15 Суспільство
Підтримати Україну фінансово можна через державний вебпортал Усі охочі можуть зробити внески на підтримку України через Єдиний державний вебпортал для збору пожертв «UNITED 24».

Проєкт являє собою «єдине вікно» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України. За допомогою цього інструменту кошти надсилаються безпосередньо на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства інфраструктури України.

Зібрані кошти використовуються для надання гуманітарної та медичної допомоги, а також допомоги дітям; відновлення інфраструктури; цифрової та інформаційної протидії збройній агресії рф. За півтора місяці роботи кампанії було зібрано понад 60 млн. дол., які вже ефективно використовуються міністерствами. Зокрема, на пожертви вже придбано апарати ШВЛ, велику партію бронежилетів і форми для захисників.  

Зробити благодійний внесок можна за посиланням

Довідка. «UNITED 24» - національний бренд, заснований у травні 2022 року Указом Президента України Володимира Зеленського для об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників щодо підтримки України у захисті її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні. Першим кроком стало створення однойменної платформи для збору пожертв з усього світу на підтримку України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини