#Обличчя_Харкова. Олександра Бабенко – очільниця транспортної філії КП «ХТМ»
27 червня 2022 09:14 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олександра Бабенко – очільниця транспортної філії КП «ХТМ» З початку війни очільниця транспортної філії КП «Харківські теплові мережі» Олександра Бабенко мешкає на роботі.

Як зазначили на підприємстві, усі підлеглі Олександри Бабенко залишилися у Харкові. Попри обстріли, водії спецтранспорту виїздили у будь-які райони міста та продовжують робити це зараз. У перші місяці війни більшість з них разом з родинами оселилися на підприємстві, а дехто, як і очільниця філії, й досі залишаються там.  

«Сьогодні цей підвал нагадує хостел. Жінки й чоловіки, як могли, оздоблювали своє помешкання для мінімального комфорту. Сама Олександра Іванівна забрала до себе у кімнату доньку з онуком, бо їхній будинок потрапив на лінію вогню. Війна змусила усіх співробітників мобілізуватися і втілити в життя старі плани. Зокрема, у філії запустили роботу їдальні, яка протягом семи років пустувала. Зараз там харчується близько 100 людей», - повідомили на підприємстві. 

За словами Олександри Бабенко, головне, що виявила у людях війна, - це відповідальність. Після 24 лютого ця якість стала головною рисою характеру для всіх співробітників філії. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини