В усіх районах міста продовжують роздавати гуманітарну допомогу
19 травня 2022 11:50 Суспільство
В усіх районах міста продовжують роздавати гуманітарну допомогу Мешканців багатоквартирних будинків та приватного сектору продовжують забезпечувати продуктами харчування, засобами гігієни, одягом, ліками та іншими товарами першої необхідності.

Зокрема, щодня гуманітарну допомогу отримують близько 5 тис. жителів Основ’янського району. У полі особливої уваги перебувають ветерани, літні харків’яни та інші  жителі, які не мають змоги пересуватися самостійно. Цим категоріям громадян допомога доставляється адресно. 

Також з початку війни видача гуманітарної допомоги здійснюється в Індустріальному районі. 

«Ми вдячні нашим іноземним партнерам, містам-побратимам, іншим областям нашої країни, волонтерам та всім небайдужим, які долучились до гуманітарної місії та направляють допомогу харків'янам», - зазначили в Адміністрації Індустріального району. 

Крім того, гуманітарну допомогу щоденно роздають у Новобаварському, Салтівському, Слобідському та Немишлянському районах. Зокрема, точки видачі щодня працюють у приватному секторі по вул. Зерновій, а також у 602-му мікрорайоні та житловому масиві Нові Будинки. 

Як зазначили у Департаменті земельних відносин, попри дефіцит пального до Харкова продовжують надходити гуманітарні вантажі. Зокрема, днями гуманітарну допомогу у вигляді матраців, ковдр, постільної білизни та інших речей з Кракова (Польща) надіслали волонтери організації «Embrace_fundacja». Отриманий вантаж буде передано харків’янам, що втратили домівки. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини