Азербайджанські компанії готові взяти участь у відновленні Харкова
18 травня 2022 18:46 Міжнародне співробітництво
Азербайджанські компанії готові взяти участь у відновленні Харкова Компанії Азербайджанської Республіки готові брати участь у відбудові міста Харкова.

Про це сьогодні, 18 травня, повідомив Почесний консул Азербайджанської Республіки у Харкові Афган Салманов після зустрічі з Харківським міським головою Ігорем Тереховим.

Також він зазначив, що з початку війни консульство не припиняло своєї роботи. Після того, як у березні ворожі війська обстріляли будівлю консульства, його співробітники тимчасово переїхали до Львова, але постійно підтримували зв'язок із громадянами Азербайджанської Республіки. Наразі, коли ситуація стала спокійнішою, вони повернулися до Харкова та відновили роботу у новій будівлі за адресою пров. Людмили Гурченко, 3-д.

«За підтримки мера Харкова ми займалися евакуацією азербайджанців. А зараз багато хто з них уже хоче повернутися до міста, і ми готові в цьому всіляко допомагати і продовжувати співпрацю з міською радою. Насамперед, йдеться про тих жителів, будинки яких уціліли», - зазначив після зустрічі Афган Салманов.

Своєю чергою Ігор Терехов у рамках зустрічі висловив подяку президенту Азербайджанської Республіки та азербайджанському народу за підтримку харків'ян та надану гуманітарну допомогу.

Довідка. Почесне консульство Азербайджанської Республіки у Харкові відкрилося у 2014 році. До консульського округу окрім Харківської області входять також Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Сумська та Чернігівська області.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини