«Харківські теплові мережі» готуються до пуску тепла в житлові будинки
13 жовтня 2021 12:13 ЖКГ
«Харківські теплові мережі» готуються до пуску тепла в житлові будинки Підключення всіх житлових будинків до теплопостачання в місті Харкові займе близько двох тижнів.

Про це сьогодні, 13 жовтня, в прес-центрі Харківської міської ради повідомив технічний директор КП «Харківські теплові мережі» Євген Кауркін.

Він нагадав, що напередодні секретар Харківської міської ради Ігор Терехов дав доручення почати в місті опалювальний сезон.

«З 6 жовтня ми почали підключати об'єкти соціально-культурної сфери. Від завтра починаємо пуск тепла в житлові будинки. Процес підключення розбитий на п'ять етапів. Спочатку тепло піде в будинки малої поверховості - 2-3 поверхи, потім - 5-9 поверхів і наприкінці - 12- і 16-поверхівки. На сьогодні в місті - близько 8 тисяч будинків різної форми власності, їх всі треба пройти і випустити повітря з батарей. Для цього у нас сформовані бригади, і нам у цій роботі допомагає КП «Харківводоканал». Розраховуємо, що весь процес займе близько двох тижнів. Думаю, ми плавно увійдемо в опалювальний сезон, коли на вулиці стане реально холодно», - зазначив Євген Кауркін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини