У Харкові стартували змагання гоночних дронів і автомоделей
12 червня 2021 14:22 Спорт
У Харкові стартували змагання гоночних дронів і автомоделей
Етап чемпіонату України з дрон-рейсингу «UADR Challenge» і змагання шосейно-кільцевих автомоделей та drift-моделей на радіоуправлінні «Kharkiv RC challenge 2021» проходять 12-13 червня на арт-заводі «Механіка».

Глядачі можуть спостерігати вживу і на екранах екстремальне пілотування дронів на швидкостях 150-200 км/год, змагання автомоделей, а також більше дізнатися про техніку і поспілкуватися з професійними пілотами.

З відкриттям змагань спортсменів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

«Я дуже радий, що такі змагання проводяться в Харкові, було б добре зробити їх традиційними. З цікавістю дізнався, що в Україні одна з найбільш затребуваних професій - оператор дрона. І сьогодні, дійсно, особисто переконався: те, що роблять хлопці, - на межі фантастики!» - зазначив Ігор Терехов.

Протягом двох днів учасники змагатимуться за звання кращого на харківському етапі, а також за можливість після закінчення сезону представляти Україну на чемпіонаті світу в Південній Кореї.

Фінальні змагання відбудуться в неділю, початок - о 12:00.

Змагання проходять під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова за підтримки Української федерації дрон-рейсингу, Української федерації автомодельного спорту, а також Української федерації авіамодельного і дрон-спорту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини