Жінок Новобаварського і Холодногірського районів привітали з 8 Березня
02 березня 2021 14:55 Місто
Жінок Новобаварського і Холодногірського районів привітали з 8 Березня Співробітниць підприємств та організацій Новобаварського і Холодногірського районів сьогодні, 2 березня, привітали з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.

Зі святом, шо наближається, співробітниць житлово-комунальних підприємств, районних адміністрацій, навчальних і медичних установ Новобаварського і Холодногірського районів привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

«Дорогі, милі, кохані жінки! Мені дуже приємно вітати вас напередодні найулюбленішого чоловіками свята - 8 Березня. Дуже хочеться, щоб на ваших обличчях завжди була посмішка, а в душі панували гармонія і спокій. Будьте впевнені, ми, чоловіки, зробимо все для того, щоб ви були щасливі», - сказав Ігор Терехов.

Він також зазначив, що з кожним днем ​​Харків стає красивішим і комфортнішим, що, безумовно, є заслугою представниць прекрасної половини людства.

«Волею долі так сталося, що не стало Геннадія Адольфовича, і команду, яку ми формували 10 років, очолюю сьогодні я. Хочу вам сказати, що команда ця переважно складається з вас, чарівні жінки. Я впевнений, що разом ми продовжимо вести наше улюблене місто Харків до успіху. Зі святом! Щастя, здоров'я, радості, благополуччя!» - звернувся до жінок Ігор Терехов.

В ході свята секретар міськради вручив кращим представницям Новобаварського і Холодногірського районів Подяки Харківського міського голови.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини